Algemene voorwaarden

  • Vermelde prijzen zijn incl. BTW en excl. € 2,95 verzendkosten
  • Vermelde prijzen zijn onder voor behoud van druk- en zetfouten
  • Bij een bestelling vanaf € 37,50 zijn de verzendkosten gratis
  • Overeenkomstig de Wet Koop op Afstand heeft de afnemer een zichttermijn van 14 kalenderdagen vanaf het moment dat afnemer het product ontvangt. Indien u een product wenst te retourneren kunt u dit aangeven via email (info@vitanina.nl). U hoeft  hiervoor uiteraard geen reden op te geven, maar wij stellen het op prijs als u dat wel doet zodat wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Zodra wij het product in de originele, onaangebroken verpakking, retour hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag van het betreffende product, inclusief de verzendkosten, binnen uiterlijk 5 werkdagen naar u terug storten.
  • Beschadigde en/of gebruikte producten kunnen niet door ons retour worden genomen. Indien u een gedeelte van een bestelling retourneert krijgt u uitsluitend het bedrag van het retour gestuurde product terug en niet de verzendkosten van de order. De verzendkosten voor het retourneren van de order zijn voor eigen rekening.
  • Wij doen onze uiterste best om uw bestelling binnen 24 uur te verzenden (met uitzondering van weekend en feestdagen). Indien u de bestelling met spoed nodig heeft neem dan per email of telefonisch contact met ons op zodat wij kunnen zorgen voor een snelle verzending.
  • Wij gaan uiteraard vertrouwelijk om met uw gegevens en zullen deze nimmer aan derden verstrekken of gebruiken voor marketing en/of commerciële doeleinden.

Wij gaan uiterst zorgvuldig om met informatie die op onze website vermeld staat maar kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud hiervan. De informatie op onze website is informatief en niet bedoeld als medisch advies, hiervoor kunt u het beste advies inwinnen bij een (natuurgeneeskundig) arts.

X